En tee uudenvuodenlupauksia ja Saaren Taika® kosmetiikkatehdas -asiaa

En tee uudenvuodenlupauksia ja Saaren Taika® kosmetiikkatehdas -asiaa

Moikka moi arvoisa lukijani!

Mites sinun uusi vuosi on lähtenyt käyntiin? Mulla on aika huonosti oikeastaan. Ne Essuret jotka mulle asennettiin viime vuoden kesäkuussa ovat aiheuttaneet niin mahdottomat nivelkivut, että tällä hetkellä en saa oikean jalan polvea suoraksi enkä koukkuun. Kyykistymään en pysty laisinkaan ja polvilleen meno on tuskaa. Onneksi olen jonossa niiden poistoon, tosin poistavan tahon mielestä poistolla ei ole mikään kiire. Tässä sitä siis ollaan, aika pitkälti liikuntakyvyttömänä näiden vuoksi. Sen seurauksena verenpaine on huidellut sellaisissa lukemissa, että olen enenevissä määrin joutunut napsimaan miehen beetasalpaajia ja hurjat määrät särkylääkkeitä 🙁

Mitä uudenvuodenlupauksiin tulee; noudattelen samaan kaavaa jonka aloitin jo vuosia- ellei vuosikymmeniä sitten. En tee mitään uudenvuodenlupauksia. Monen kaverin seinältä olen lukenut mitä upeampia ruokavaliomuutoslupauksia, kuntokuurilupauksia ja vaikka mitä. Itse en ole mitään enää itselleni luvannut ja lupausten rikkomisesta pettynyt. Elän tätä päivää ja tätä elämää, jos haluan jotakin elämässäni muuttaa, en tarvitse uutta vuotta siihen.

Nyt onkin hyvä hetki taas miettiä omaa terveyttä. Verkkokaupan aiheuttama stressi on poissa. Uudella kauppiaspariskunnalla on lähtenyt myynti mukavasti käyntiin ja he ovat ottaneet upeasti blogin ja somekanavat haltuunsa <3 Saaren Taika® tuotteilla menee hyvin. Uusia jälleenmyyjähakemuksia ilmaantuu muutaman kappaleen päivätahdilla. Tuotteet ovat tykättyjä tai jopa rakastettuja. Uusia ideoita on pää pullollaan ja uusi toimitilakin pitäisi saapua lähiaikoina.

 

Aikaa on jäänyt jopa jo hiukan itselle, kodille, suunnitelmille, unelmoinnille ja valokuvaamiselle <3 

Tällä viikolla ajetaan vielä soraa tänne tontille, viikonloppuna tulee talkooporukka sitä levittämään ja ensiviikolla tulee mursketta ja pian pitäisikin saapua uusi Saaren Taika® ”kosmetiikkatehdas” tontille. Se on pieni, ainakin alkuun, mutta laajennettavissa jos tarve niin joskus vaatii 🙂 Tarvekaluja sinne on shoppailtu ”pää punaisena” ja odotankin innolla päästä sitä sisustamaan ja näyttämään kuvia teille, arvoisat lukijat, uudesta Saaren Taika® kosmetiikkatehtaasta <3

Yksi aivan mahtava ostos oli korkeudeltaan säädettävä pöytä! Kiitos äiti ideasta! (Ja hiukan painostamisesta sen hankintaan…) Selkä on nimittäin kovilla tuotteita paketoidessa ja tarroittaessa, ja miksei valmistaessakin, säädettävä pöytä tulee siis enemmän kuin tarpeeseen!

Kosmetiikkatehdas on sisältä kliinisen valkoinen. Myös kaikki kalusteet ovat valkoisia joitakin metallisia pintoja lukuunottamatta. Ainoa tumma juttu tilassa tulee olemaan tumma jalkalamppu työpöydän lähistöllä:

Ajattelin, että se tuo hiukan särmää muutoin niin valkoiseen ympäristöön.

Muutamia hyllyjä ja jääkaappi on vielä ostettava, mutta tänään en mieti sellaisia! Tänään käyn metsässä kävelemässä ja koitan pohtia miten saisin tuon verenpaineeni laskemaan? Eilen ostin omenoita, omena päivässä pitää lääkärin loitolla?? 😀 Pidetään peukkuja, että paineet lähtee alenemaan ilman lääkkeitä.

Nyt ei muuta kuin ihanaa päivää sulle! Alla vielä pieni nosto ihanista Saaren Taika® tuotteista <3

Etsimme jälleenmyyjiä!
Saaren Taika™ on särkisalolainen kosmetiikan ja pyykkietikan valmistaja. -ajatuksemme on valmistaa tuotteita joiden käyttö ei kuormita luontoa. Tuotteita valmistetaan pienissä erissä käsityönä oman perheen voimin. Lue lisää tuotteista kotisivuiltamme: https://www.saarentaika.com/

> Saaren Taika® artesaanisaippuat ovat aitoja käsintehtyjä saippuoita, jotka valmistetaan Isoluodon saarella Salon saaristossa, aina vain muutaman kappaleen erissä, laadukkaista aineksista ja tarkkaan valittuihin käyttökohteisiin.

> Saaren taika pyykkietikka on luonnollinen ja tehokas pyykinhuuhteluaine joka ei rasita ympäristöä ja on täysin biohajoava.
Se ei sisällä fosfaattia, zeoliittia, rikkidioksidia, sulfiitteja eikä muita luonnolle tai terveydelle haitallisia kemikaaleja.
Sitä käytetään pyykin huuhtelussa ja tunkkaisten tekstiilien raikastamisessa, tekstiilejä silitettäessä, kalkkisaostumien poistamisessa esim. pesukoneesta.

> Saaren taika™ voidedeodorantit ovat vegaanisia, alumiinittomia ja soodattomia.
Ne on kehitetty herkkäihoisille jokapäiväiseen käyttöön.
Niissä käytetyt ainesosat tukevat ihon terveyttä, neutraloivat ihon bakteereja (jotka aiheuttavat hienhajua), sekä kosteuttavat ihoa.
Soodattomina ne ovat erittäin hyvin siedettyjä.
Deodorantit on pakattu elintarvikekelpoisiin kierrätettäviin alumiinirasioihin joista ei irtoa mitään deodorantteihin. Alumiinirasia suojaa myös päivänvalolta ja pidentää deodorantin säilyvyyttä.

Mainos
Saaren Taika - Puhdasta kosmetiikkaa saaristosta! Saaren Taika® - Puhdasta kosmetiikkaa saaristosta
Saaren Taika® jälleenmyyjät löydät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Lue lisää tuotteista kotisivuiltamme: https://www.saarentaika.com

Haluatko jälleenmyyjäksi? Pyydä tunnukset jm-kauppaan sähköpostilla: saarentaika@gmail.com

 

 1 thought on “En tee uudenvuodenlupauksia ja Saaren Taika® kosmetiikkatehdas -asiaa”

  • Hieman huolestuttaa puolestasi tuo korkea verenpaine. Olisi hyvä hoitaa kunnolla, vaikka tilapäisesti myös verenpainelääkkeillä. Komplikaatioiden vaaran takia. Tsemppiä! ♥️

Vastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: