En tahdo tätä elämää ja illan retki Rånäsuddeniin Uudellemaalle

Moi.

Tänään on ollut ihan paska päivä! Olen jo jonkin aikaa kärsinyt jonkinlaisesta kevätmasennuksesta tai kevät ahdistuksesta, joka on ilmentynyt alakulona, itseinhona ja itse syyttelynä sen vuoksi, että en jaksa juuri mitään, vaikka ilmat ovat olleet aurinkoisia ja päivät mitä kauniimpia!

Tämä päivä ei ollut poikkeus. Pitkästä, pitkästä aikaa lapsivapaa viikonloppu ja kevään lämpimimmät päivät. Mikä voisi estää nauttimasta keväästä? No ihan kaikki! Arki lähiaikoina on ollut yhtä “viilettämistä”! Ollaan valmisteltu Perniöön varastohotellia eli organisoitu remonttia, valvontajärjestelmiä, sähköasennuksia, Saaren Taika tehtaanmyymälää ja niitä varten on ollut pakollista olla välillä puhelimessa tai tapaamisissa näitä tekevien ihmisten kanssa. Siinä samalla tietty hoitaa korona-arkea kotona ja pyörittää yritystoimintaakin. Tänään oli erään varastotilan tyhjennys ja meidän oli tarve olla paikalla. Samalla oli sovittu mahdolliselle uudelle asiakkaalle esittely varastotiloissa.

Kaikki nämä viimeaikojen sosiaaliset kontaktoinnit ovat olleet ihan mielettömän kuluttavia minulle, vaikkei niitä ehkä muiden mielestä kovin paljoa ole ollutkaan 😀 Eräänäkin päivänä soitto remonttifirmalle ja tulliin, eli 2 puhelua, kuluttivat voimani niin loppuun, etten pystynyt tekemään mitään muuta enää sinä päivänä 🙁

Tämän päivän kaksi lyhyttä ihmiskontaktia kuluttivat voimavarani niin loppuun, että aamupäivälle suunniteltu veneretki meni sen vuoksi mönkään! Olimme hakeneet retkeä varten kaupasta grillimakkarat, mehut, salaatit ja kertakäyttögrillin. Pakanneet veneeseen retkijakkarat ja kaiken muun tarvittavan. Lähdimme veneellä kohti ennalta katsottua retkisaarta, mutta vene piti yhden pienen epätavallisen äänen, josta stressaannuin ja hätäännyin niin kovasti, että vaadin päästä rantaan. Siitä ajoimme kotiin, jossa purskahdin itkuun.

Koko elämä tuntui järkyttävältä paskalta ja olin itselleni niin vihainen etten kykene normaaleihin sosiaalisiin kanssakäymisiin ilman kuormittumista ja tällaisia “sivuoireita”! Suututti miten paljon yritystoimintani kuluttaa minua ja myös se etten ole normaali, samanlainen kuin muut. Itkin vessassa tovin ja toisenkin omaa paskaa elämääni, vihaten itseäni ja sosiaalisten tilanteiden pelkoani. Kirosin itseni alimpaan maan rakoon ja toivoin, että olisin tavallinen, sellainen kuin kaikki muutkin.


Kokkasimme mieheni kanssa nopean ruuan ja menimme nukkumaan. Illemmalla kävimme kävelyllä Uudellamaalla Rånäsuddenissa, joka oli ihan hieno paikka. Vettä pitkinhän se on tuossa heti Klippulan takana olevaa IsoMarsaarta vastapäätä, eli n. kilometrin päässä, mutta autolla sinne joutui ajamaan puolen tunnin matkan meiltä ja reilut 23 kilometriä.

Paikka oli aika hankalasti saavutettavissa. Autolle ei ollut oikein hyvää kohtaa mihin sen olisi voinut jättää ja vältelläksemme mökkiteitä jouduimme rämpimään aika vaikeakulkuista sysimetsää pitkin. Korkeat nousut, kivikkoinen maapohja ja pitkin poikin kaatuneet puut tekivät kävelystä aika extremeä! En suosittelekaan tätä paikkaa huono jalkaisille, mutta jos joku kaipaa hiukan vaativamman tason metsäliikuntaa, jonka lopussa upeat maisemat palkitsee vaivan, niin kartan osoittamaan kohtaan suunnista siis 😀

Vimppa kuva on Särkisalon sillalta kotimatkalla <3

Sellainen päivä siis. Kohta puoliin pääsen miehen lämmittämään saunaan ja löylyttelen tämänkin päivän pois iholtani. Huomenna taas päivä uus. Epänormaali ja epä-pidetty näissä minun nahoissani, mutta minkäs teet, kun ei ihmisen sisusta vaihtakaan voi 🙁

Kiitos, että luit.

Sain minä sentään kaksi puoliksi ok:ta tuotekuvaa napattua sieltä tänään:

Suositun Teepuusaippuan voit ostaa Saaren Taika nettishopista ja saat sen vielä ilmaisella kotiin toimituksella jos ostat yhteensä 75€:lla 🙂 Käytä silloin kassalla koodi: KORONA. Voimassa toistaiseksi.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.