Moikka ihana lukijani. Ajanpuutteen ja erinäisten toimimatomuusongelmien vuoksi uusi blogi ei oikein onnistunutkaan. Kopsaan vielä sen ekan kirjoitukseni tänne ja toivin, että minut otetaan täällä minuna eikä minkään brändin ”keulahahmona”.


Miksi uusi blogi? Taas???

Voi huoh! Kevät! Se se on! Aina! Tuttu ahdistuksen tuoja!! Miksi?? En voi tietää..  Mutta keväällä usein suljen Facebook profiilini, suljen blogit, sähköpostit ja kaikki ja aloitan kaiken alusta. Miksi? En vaan tiedä 

Taas se kevät tuli. Ja ahdistus. Siitä syntyi iloinenpomelo.

Mitä se tarkoittaa? Onneksi ei mitään! Kyllästyin toimimaan “koti saaressa” blogini nimellä, koska se viittasi niin suoraan yritykseeni ja tällä hetkellä en halua olla “Saaren Taian Johanna” vaan haluan olla Johanna, se sosiaalisesti kömpelö ihan tavallinen ihminen, jaksamisen vaikeuksieni kanssa ja sosiaalisten kömpelyyksieni kanssa. En halua, että mua leimataan yritykseni mukaan ja ettei mulla oikeastaan saa tai voi olla omaa elämää, omia mielipiteitä ja omaa mitään, koska mähän olen “Saaren Taika”, brändi, joka ei saa puhua.

Täällä mä toivottavasti saan olla mä, ilman, että mua liitetään niin vahvasti brändiin, jonka sattumoisin olen kehittänyt. Olen myös ihminen, en pelkästään brändiin liittyvä kasvo, vaan ihminen, jonka elämään kuuluu paljon muutakin kuin vain tuo brändi.

Täällä toivottavasti saan kirjoittaa omista ajatuksistani, arkeni vaikeuksista ja muista jutuista, jotka elämääni kuuluu. Blogi on kuitenkin ollut jo yli 12 vuotta vahvasti mun elämässä se ainoa “keskustelukaveri”, joka on auttanut mut mun vaikeuksistani eteenpäin.

Mullahan on ihan diagnosoituna mm. sosiaalisten tilanteiden pelko ja se on sellainen, että mä en esim. käy koskaan kavereilla kahvittelemassa tai missään muuallakaan. Kerran mulla oli hyvä psykologi jonka avulla sain paljon solmuja purettua, mutta valitettavasti hän ei enää ole keskuudessamme  <3

Blogi on siis mulle ainoa juttelukaveri, sellainen joka sinulla saattaa olla bestiksesi tai joku muu läheinen ystäväsi. Henkilö jolle voit kertoa vaikeudet tai päivän ärsyttävän tilanteen ja saada niille perspektiiviä. Siksi mä haluan kirjoittaa täällä iloisena pomelona, koska mullakin on oikeus purkaa päivän ärsyttävät tilanteet ja arjessa kohtaamani vaikeudet ilman, että niitä automaattisesti linkitetään johonkin yritykseen tai brändiin johon sattumoisin olen kytköksissä.

Tämä ei siis ole yritykseni blogi, eikä sen Johannan, joka toimii brändin äänenä sen brändin kanavissa. Tämä on minun blogini, jossa minä olen iloinenpomelo, se yksityinen henkilö, jolla on myös oikeus puhua.

Kiitos, että luit aloitukseni 

Johanna