Dreamy Ink tatuointivoide

Dreamy Ink tatuointivoide

Saaren Taika kehitti vegaanisen ja luonnollisen tatuointirasvan jossa on erityisesti haavanparannusta edesauttavia ainesosia sekä ainesosia jotka hillitsevät kutinaa.

Alla tuotteen testaajan toimittama kuvasarja jossa tuoreeseen tatuointiin käytettiin pelkästään tätä voidetta jälkihoitona, kuvat aikajärjestyksessä alkaen vastavalmistuneesta tatuoinnista.

Päivä 1:

 

Päivä 2:

Päivä 3:

Päivä 4:

Päivä 5, tatuointi parantunut:

Testaajan kommentit:

Levittyvyys tosi hyvä, sulaa iholle ja levii hellällä sipasulla. Tosi hyvä rikkoutuneeseen ja arkaan ihoon siis. Ei suttaa vaattei ja imeytyy nopeesti, purkki on myös tosi riittoisa ku ei tarvii laittaa paljoo. Tosi hyvä koska ei sisällä kemikaalei ja on siis vaihtoehto esim vegaaneille. Toi tatuointi parani tosi nopeesti, rupee ei tullu. Ei kutissu paljoo, ja sillon ku kutisi ni laitto rasvaa ni kutina hävis. Eli ei tarvinnu läpsytellä. Ja plussa tä on suomalainen tuote!

Saaren Taika™ on särkisalolainen luonnonkosmetiikan ja pyykkietikan valmistaja. -Ajatuksemme on valmistaa tuotteita joiden käyttö ei kuormita luontoa. Tuotteita valmistetaan pienissä erissä käsityönä oman perheen voimin.

Saaren Taika valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme www.saarentaika.com, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Haluatko Saaren Taika tuotteiden jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä sähköpostilla saarentaika@gmail.comVastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: