Tervehdys ihana lukijani!

Kiitos, että olet tullut blogiini lukemaan ihania uutisia omasta Chosen by Johanna sarjastani. Ensimmäiset tuotteet on päässyt asiakkaideni käsiin jo joku aika sitten ja olen saanut sähköpostitse, sekä verkkokauppaani jo ensimmäiset palautteet tuotteiden toimivuudesta!

Uusin tuote, joka on saatettu myyntiin on Mustikka kasvovoide ja eräs käyttäjä kuvaili sen toimivuutta seuraavasti:

”Mustikkavoide joka on ehkä vähän normia kiinteämpää mutta levittyy helposti iholle ja imeytyy loistavasti. Kosteus iholla kestää pitkään. Välttämättä aamuisin en heti laittanut uudelleen rasvaa jos oli vapaa päivä ja pystyin sen tekemään vähän myöhemmin. Suuri PLUSSA tälle voiteelle on että se tosiaan (en olisi ikinä uskonut) niin rauhoitti todella paljon couperosa ihoani. Parin viikon käytön jälkeen (aamuin illoin) huomasin yht äkkiä että naamani ei ole aamuisin eikä iltaisin räikyvän punainen. Couperosahan ei koskaan parane mutta tällä voiteella siihen sain suuremmoisen avun:-). Kiitos Johanna tästä ihanasta voiteesta.”

Myös shampoo, saippua ja huonetuoksu ovat saaneet kehuja <3

”Mustikkashamppoo vaahtoaa hyvin ja pesee hiukset puhtaaksi.Hiuksista tulee kiiltävät ja pehmeät. Rasvottumista hiuksiin( pesen 2-3 krt/vko) ei tullut joten itselläni tämä ainakin toimii loistavasti. Ja ennen kaikkea tahmaisuutta ei jäänyt hiuksiin. ”

”Koivusaippua on aivan mahtava. Se pesee hellävaraisesti ja vaahto on runsasta ja pehmeää. Ihoni tuntui todella hyvältä, puhtaalta eikä yhtään kuivalta pesun jälkeen. Itse asiassa iho jää sametinpehmeäksi. Tuoksukin oli mieto mutta raikas.”

”Huonetuoksu tuo kotiin miedon aivan ihanan tuoksun. Huonetuoksu leviää hyvin asunnossa. Itse laitoin vain 4 tikkuja joka riittää antamaan sopivasti tuoksua.”

Kiitos paljon palautteista, ihanaa, että tuotteet ovat tykättyjä ja ennen kaikkea toimivia!

Chosen by Johanna sarjan tuotteissa erityistä huomiota on kiinnitetty voimakkaasti ihon hyvinvoitia tukeviin ainesosiin. Mustikkashampoon ja – voiteen sisältämä mustikkauute on puhtaasti itse uutettua, saariston puhtaiden mustikoiden lehdistä.

Mustikkashampoo korjaa hiusvaurioita sekä vahvistaa hiuksiasi. Se ehkäisee hiusten katkeilua ja auttaa niitä kasvamaan nopeammin. Mustikkashampoon sisältämät antioksidantit,  A-, B5-, C- ja E-vitamiinit auttavat hiuksiasi voimaan paremmin!

Mustikkauute ehkäisee myös hilseilyä ja hiustenlähtöä.

Shampoon sisältämä mustikkauute on käsin Särkisalon puhtaasta saaristoluonnosta kerättyä ja rakkaudella sinulle uutettua <3

Mustikkashampoon sisältämä oliiviöljy tekee hiuksesi kiiltäviksi ja ehkäisee hiusten kuivumista.

Jojobaöljy shampoossa ehkäisee hiusten katkeilemista ja vahvistaa hiuksiasi. Se auttaa myös hilseilevää päänahkaa voimaan paremmin.

Shampoo sisältää etikkaa, joka auttaa hiussuomuja sulkeutumaan pitäen hiukset sileinä ja kiiltävinä.


Koivusaippua puhdistaa ihosi hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Saippuan sisältämä koivu-uute  korjaa ihovaurioita ja suojaa ihoasi.

Koivusaippua rauhoittaa ihoa ja sitä voidaan käyttää myös psoriasiksen ekseeman hoidossa.

Saippuan sisältämät vitamiinit toimivat tehokkaina antioksidantteina ja auttavat ihoasi taistelussa ennenaikaista vanhenemista vastaan. 

Koivusaippuan sisältämä koivu-uute on käsin Särkisalon puhtaasta saaristoluonnosta kerättyä ja rakkaudella sinulle uutettua <3

Ravinteikkaan mustikan lehdistä uutettua öljyä sisältävä tehokas kasvovoide antaa ihollesi nuoruuden hehkua!

Kermaisaan mangovoihin valmistettu kasvovoide auttaa kasvojesi ihoa kosteutumaan myös syvemmistä ihokerroksista. Mustikka kasvovoide rauhoittaa ihoasi auringon tai pakkasen aiheuttaman rasituksen jäljiltä. 

Voide sisältää ruusunmarjaöljyä (rosehip), joka tehostaa kasvovoiteen kosteuttavia ominaisuuksia ja auttaa palauttamaan ihosi kimmoisuuden. Ruusunmarjaöljy sisältää runsaasti rasvahappoja, A- ja C-vitamiineja. Nämä ainesosat auttavat ehkäisemään tehokkaasti ikääntymisen merkkejä, sekä vähentävät ihon pigmettiläiskiä. Se auttaa ihohuokosia supistumaan sekä tasoittaa ihon väriä antaen ihollesi kauniin kuulauden.

Mustikka kasvovoiteen sisältämä  A-vitamiini uudistaa ihoasi ja ehkäisee mm. aknen syntymistä. Kasvovoiteen sisältämä E-vitamiini auttaa kuivaa ihoa kosteustasapainon säilyttämisessä ja voiteen sisältämä C-vitamiini tukee ihosi kollageeninsysteemiä ja parantaa ihosi kimmoisuutta.

Mainos
Saaren Taika - Puhdasta kosmetiikkaa saaristosta! Saaren Taika® - Puhdasta kosmetiikkaa saaristosta
Saaren Taika® jälleenmyyjät löydät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Mustikka kasvovoide uudistaa ihoasi ja ehkäiseen sen ennennaikaista vanhenemista.

Voiteen sisältämä mustikkauute on käsin Särkisalon puhtaasta saaristoluonnosta kerättyä ja rakkaudella sinulle uutettua <3

Tuotteisiin pääset tutustumaan Saaren Taika Shopissa https://shop.saarentaika.com/

Kiitos, että luit loppuun 🙂

Johanna