Chosen by Johanna Koivusaippua (Birch soap)

Chosen by Johanna Koivusaippua (Birch soap)

Moikka taas ihana lukijani!

Olen saanut ensimmäisen palautteen omasta Chosen by Johanna Koivusaippuastani! Saippuahan ei ole mitenkään laajasti myynnissä, sillä Chosen by Johanna tuotteiden raaka-aineista tärkeimmät tulevat täältä meiltä saaresta itse kerättynä ja itse uutettuna, eli niitä ei ole suuria määriä saatavilla laisinkaan, eikä tuotteitakaan näin ollen valmistu suuria määriä myyntiin.

Koivusaippua sinulle, jonka iho kaipaa hellävaraista huolenpitoa!

Koivusaippua puhdistaa ihosi hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Saippuan sisältämä koivu-uute  korjaa ihovaurioita ja suojaa ihoasi.

Koivusaippua rauhoittaa ihoa ja sitä voidaan käyttää myös psoriasiksen ekseeman hoidossa.

Saippuan sisältämät vitamiinit toimivat tehokkaina antioksidantteina ja auttavat ihoasi taistelussa ennenaikaista vanhenemista vastaan. 

Koivusaippuan sisältämä koivu-uute on käsin Särkisalon puhtaasta saaristoluonnosta kerättyä ja rakkaudella sinulle uutettua <3

Käyttäjän antama palaute lämmitti mieltäni! On mahtavaa huomata, että jokin rakkaudella suunniteltu ja valmistettu tuote saa heti noin lämpimän vastaanoton <3 Kiitos siis ihanasta palautteesta!

Koivusaippua on aivan mahtava! Se 
pesee hellävaraisesti ja vaahto on runsasta ja pehmeää. Ihoni tuntui 
todella hyvältä,puhtaalta eikä yhtään kuivalta pesun jälkeen. Itse asiassa iho jää sametinpehmeäksi! Tuoksukin oli mieto mutta raikas.

Ekat erät Chosen by Johannaa myytiinkin parissa päivässä melkein loppuun, vain pari koivusaippuaa on enää jäljellä, aika uskomatonta!

Jos haluat tutustua tuotteisiin, niin pääset niistä lukemaan tuotteiden omalta kotisivulta www.chosenbyjohanna.fi.Vastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: