Butik-O on myyty ja muuttanut, uudet omistajat laittoivatkin heti kovan suolasaippua alen päälle joka kannattaa käyttää hyödyksi!

Butik-O on myyty ja muuttanut, uudet omistajat laittoivatkin heti kovan suolasaippua alen päälle joka kannattaa käyttää hyödyksi!

Tervehdys arvoisa lukijani täältä lumisesta Salon saaristosta (vaikka kuvat ovatkin kesältä 😀 )!

Eilen oli jännä päivä minulla ja varmasti myös parilla muulla henkilöllä, nimittäin eilen Butik-O:n myynti uudelle ihanalle omistajapariskunnalle lyötiin lukkoon ja Butik-O.n tavaroiden muutto niiden uudeen kotiin alkoi heti illalla.

Butik-O palvelee nyt siis tällä samalla kylällä, eli Särkisalossa, mutta tuossa mantereen puolella eli Firapelin tiloissa Ylönkylässä. Se onkin oivallinen sijainti ajatellen meitä särkisalolaisia ja myös kemiönsaarelaisia jotka ajavat siitä ohi joka päivä. Nyt saat siis ihanat ekologiset saippuat, shampoot, meikit, pyykinpesu- ja huuhteluaineet sekä muut mahtavat tuotteet kätevästi työmatkalta tai kauppakäynin yhteydessä. Pieni stoppaus vaan Firapeliin ja taas maailma parantuu pienen ekologisen askeleen verran <3

Firapelissä on ennestään kahvila ja majoitustoimintaa. Siellä on ihanan vanhanaikainen tunnelma ja Butik-O:n tuotteet sopivatkin sinne oikein hyvin <3 Alla pari kuvaa Firapelistä kesältä, kun kävimme ostamassa virvokkeita fillariretkemme lomassa:

Butik-O sai siis uuden ihanan kauppiattaren, Ilonan, sekä kauppiaan Henrin ja he halusivat heti antaa asiakkailleen mojovan alen kaikkiin palasaippuoihin, nyt siis ostoksille ja toivottamaan uudet omistajat tervetulleiksi!

Alennuskoodilla UUSIKAUPPIATAR -15% alennus kaikista palasaippuoista 🌺
Alennuksen saa automaattisesti käyttöönsä seuraamalla tätä linkkiä: https://www.butik-o.fi/discount/UUSIKAUPPIATAR

Itse olen iloinen siitä, että Butik-O sai arvoisensa uuden omistajan <3 Mukavaa päästä itse asiakkaan osaan ja kivaa, että kauppa jäi tähän lähelle!

Onnea Ilonalle ja Henrille siis ja toivottavasti kauppa käy suhisten! 🙂 >> https://www.butik-o.fi/Vastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: