Aurinkoinen viikko, tyttären koskettava blogikirjoitus, sekä onni joutua tuotekopioinnin “uhriksi” :)

Tervehdys arvoisa lukijani ja oikein ihanaa alkanutta viikkoa sinulle!

Ihana maanantai! Monellakin tapaa! Aurinko paistaa, lämmin päivä tulossa, kauppa käy hyvin; ekologiset Saaren Taika tuotteet ovat suosionsa huipulla, rentouttava viikonloppu vietetty lapsivapaana mieheni kanssa pihatöitä tehden ja erilaisissa kauniissa paikoissa kävellen.

Luin aamulla tyttäreni koskettavan riipaisevan blogikirjoituksen äitienpäivään liittyen ja siihen mitä perheemme, ja erityisesti tyttäreni on joutunut kokemaan aikaisemmin elämässään. Lukukokemus oli samaan aikaan vaikea, että ihana.

Rakas äiti, anteeksi että suljin sinut ulos elämästäni.

Olin aikuisikään asti vihainen ja syytinkin äitiäni monista asioista. Olin vihainen tämän (omien sanojeni mukaan) ”hylätessä” minut vauvana; asuin isovanhempieni luona muutaman vuoden, sillä äitini oli 20-vuotias rikollinen ja huumeriippuvainen, eikä pystynyt huolehtimaan minusta. Vanhempani olivat eronneet ja isänikään ei ollut parhaimmasta päästä vaan täyspäiväinen juoppo ja rikollinen. 

Syytin äitiäni kaikesta vääryydestä, puoli-isäni aiheuttamasta pelosta ja väkivallasta, jota valitettavasti jouduin kokemaan ollessani lapsi. Olihan äitini valinnut itselleen kamalan miesystävän, joka teki elämästäni h***ettiä. Olin vihainen, ettei äitini jättänyt tätä aikaisemmin ja antoi kaiken vain tapahtua. Vasta vanhemmiten ymmärsin, etten ollut ainoa joka miestä pelkäsi, olihan hän jahdannut äitiäni useita kertoja puukon kanssa. En varmaan itsekään olisi uskaltanut lähteä suhteesta, jossa pelkäisin oman elämäni puolesta tai että lapseni kasvaisivat ilman äitiä. Suhde kuitenkin päättyi hieman ennen 8-vuotis syntymäpäivääni, jolloin mies vaati äidiltäni lääkkeitään väkivalloin. Äitini melkein kuoli puoli-isäni kuristusotteeseen silmieni eteen. Olin seurannut minua pysyvästi traumatisoivaa tilannetta oven raosta ja lopulta puutuinkin siihen potkaisemalla puoli-isääni, jolloin hän tarttui minua kurkusta ja heitti seinää päin. Pelastin äitini hengen. Nousin maasta ylös ja juoksin äitini ohjeistamana ulos ulko-ovestamme, jonka takana seisoi puoli-isäni ystävä. Hän ryntäsi huutaen sisään ja repi väkivaltaisen puoli-isäni irti äidistäni ja piteli tästä kiinni. Huusin apua ja seinänaapurimme avasi ovensa ja otti minut ja veljeni sisään. Äitini tuli koirien kanssa pian perässä. Soitimme poliisit, mutta miehet ehtivät lähteä paikalta ennenkuin he saapuivat.

Pelkäsimme useita vuosia miestä tämän uhkaillessa äitiäni lukuisia kertoja. Minua pelotti kävellä ulkona miesten ohi tai samalla puolella katua ja yksinoleminen kului usein keittiön pöydän alla keittiöveitsi turvanani. Pelkäsin nukkua yksin omassa huoneessani, sillä luulin miehen tulevan ikkunastani sisään ja säikähdinkin jokaista näkemääni varjoa. Lue koko juttu täällä.

Kyynelsilmin luin tyttäreni kirjoittamaa bloggausta, mutta samaan aikaan iloisena ja onnellisena siitä, että tyttäreni on saanut käännettyä elämänsä suunnan, löytänyt elämisen ilon, onnen, kehittynyt taitavaksi tatuoijaksi (joka tekee muuten tatuointeja myös vegaanisesti!) ja perustanut oman yrityksen <3

Tyttäreni on joutunut olemaan paljon enemmän kuin mitä pienen lapsen kuuluu. Hän on kärsinyt vanhempiensa tekemistä virheistä enemmän kuin moni muu lapsi.
Hän on rämpinyt syvemmällä kuin moni aikuinenkaan joutuu koskaan rämpimään, mutta silti hän on sitkeästi läpi kaikkien elämänvaiheidensa jaksanut käydä psykoterapiassa ja pitää kiinni siitä pienestä kipinän rippeestä, joka lopulta on saanut hänet nostettua takaisin elävien ja kunnollisten ihmisten maailmaan <3

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Se pieni kipinä on varmasti meissä kummassakin sisällä. Kaikista ikävistä syytöksistä huolimatta ehkä myös se sitkeyteni kipinä on saanut tyttärenikin nousemaan ylös, kerta toisensa jälkeen, kun hänet on lyöty alas.

Tämä sama elämän kipinä on pitänyt minut elossa, vaikka synkimpinä aikoina yritinkin sen omakätisesti sammuttaa liian ajoissa.

Sama kipinä on pakottanut itseni kääntämään epäonnisten syntymätähtien ylleni langettaman varjon auringon valaisemaksi kesäpäiväksi!

Aikoinaan psykologinikin sanoi, että sisälläni täytyy palaa voimakas elämänliekki, koska olen selvinnyt niin paljosta ja minua ajaa elämässä selviämisen ja menestymisen “draivi”. Myös jotkut ystävistäni ovat sanoneet, että minun luonani paistaa aina aurinko ☀

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Ehkäpä se on meillä, tyttärelläni ja minulla, myös synnynnäisesti sisään valettu sellainen selviämisen ja huonojen asioiden positiiviseksi kääntämisen taito?

Itse jouduin kamppailemaan syvää vi**tukseen vaipumista vastaan pari viikkoa sitten, kun huomasin uuden markkinoille pyrkivän kilpailijan kopioineen paitsi osan tuotevalikoimastamme, joidenkin suosituimpien tuotteidemme muotoilun ja joidenkin tuotteiden etiketeissä olevat fontit, ja myös mm. pyykkietikoidemme tuotekuvaustekstit sanasta sanaan omiin tuotteisiinsa.

Alkujärkytys oli hirmuinen ja kihisin raivosta hyvän tovin aikaa! Lopulta ymmärsin, että kopioiduksi joutuminen on enemmänkin suuri kunnia, kuin mikään vääryys tai loukkaus! Nimittäin miksi tämä uusi kilpailija ei kopioinut ketään toista? Miksi juuri Saaren Taikaa?
Koska Saaren Taian täytyy olla tämän hetken markkinoiden kuumin ja halutuin tuotemerkki! Mikäpä olisikaan suurempi todiste tästä tosiasiasta kuin kopioinnin “uhriksi” joutuminen?
Kopioidut tekstitkin muuttivat onneksi hiukan muotoaan lakinaiseni lähetettyä heille asiasta huomautuskirjeen ja lopulta minulla on aika ylpeä ja otettu fiilis, että juuri minun tuotteeni ovat ne joita kopioidaan 🙂

Kaiken ikävän voi siis kääntää itselleen voitoksi, juttu on vain omasta päästä kiinni!

Toivotaan, että ostajatkin haistavat halvat kopiot ja muistavat Saaren Taian ja sen tuotekehittelyyn käytetyn tietotaidon, tutkimukset, ajan ja vaivan siinä kohtaa, kun harkitsevat kahden samanlaisen mutta eri hintaisen tuotteen välillä 🙂

Aurinkoa viikkoosi täältä aurinkoisesta Isoluodon saaresta Salon Särkisalosta ☀

Käy myös lukemassa ihana Veerani kirjoitus kokonaisuudessaan täältä:

https://www.dreamyink.fi/blogi/rakas-aiti-anteeksi-etta-suljin-sinut-ulos-elamastani/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.