Atooppinen ihottuma silmäluomessa räjähti pinsettien käytöstä

Atooppinen ihottuma silmäluomessa räjähti pinsettien käytöstä
Katso blogistani miten sain räjähtäneen ihottuman silmäluomessani rauhoittumaan yhdessä päivässä! Seuraavana aamuna heräsin ja tunsin silmäluomessani kutinaa ja jotakin karheaa. Parin päivän kuluttua silmäluomeni kuitenkin näytti jo aika hurjalta, kutina oli äitynyt todella voimakkaaksi ja luomi oli kipeä ja turvoksissa. Onneksi apu oli lähellä: Saaren Taika Kamomilla sheavoide. 1 päivä voiteen käytön jälkeen silmäluomeni on jo todella hyvä, turvotus on kadonnut, eikä kutinaa tai punoitustakaan enää juurikaan ole!

Atooppinen ekseema ihottumani yhdessä nikkeliallergian kanssa

Moikka moi ihana lukijani!

Jos olet seurannut blogiani tai minua yritykseni Saaren Taika kautta, tiedätkin, että olen koko ikäni kärsinyt atooppisesta ihosta ja ekseema ihottumista. Kärsin myös nikkeliallergiasta, joka vakavimmin oireili minulle asennettujen Essure ehkäisyimplanttien kanssa, kun lääkäri ”unohti” mainita, että implantit sisältävät pienen määrän nikkeliä. Essuret on sittemmin saatu osittain poistettua, joiden vuoksi minua on vatsan alueelta operoitu nyt muistaakseni 4 kertaa.

Rikkinäiset pinsetit

Nypin tuossa kulmakarvojani eräänä iltana pinseteillä, joiden tunsin olevan hieman ”raapivat”, eli olen saattanut pinsetin kärjellä koittaa avata pientä ruuvia jostakin, ja kärki on siitä vahingoittunut ja pinsettien kärjen pinta päässyt vaurioitumaan. En ajatellut asiaa sen enempää, vaan jatkoin nyppimistä, olinhan hyvään vauhtiin siinä päässyt 😀

Seuraavana aamuna heräsin ja tunsin silmäluomessani kutinaa ja jotakin karheaa. En aluksi osannut yhdistää asioita keskenään, vaan ajattelin, että karheus johtuu kuivasta atooppisesta ihostani tai jonkun heinän tms. kukinnasta, ja jatkoin normaaleja juttujani.

Parin päivän kuluttua silmäluomeni kuitenkin näytti jo aika hurjalta, kutina oli äitynyt todella voimakkaaksi ja luomi oli kipeä ja turvoksissa.

atooppinen ekseema ihottuma silmäluomessa
atooppinen ekseema ihottuma silmäluomessa

Atooppinen ekseema ihottuman hoitoon Saaren Taika Kamomilla sheavoidetta

Onneksi apu oli lähellä ja harmittaa etten heti ollut tajunnut voidetta luomeeni käyttää, nimittäin Saaren Taika Kamomilla sheavoide, jonka olen kädessäni olevaan atooppiseen ekseema ihottumaan alun alkaen kehittänytkin. 

1 päivä voiteen käytön jälkeen silmäluomeni on jo todella hyvä, turvotus on kadonnut, eikä kutinaa tai punoitustakaan enää juurikaan ole!

Kamomilla sheavoiteesta on moni muukin atooppisesta ihottumasta ja atooppisesta ihosta kärsivä saanut avun, katso kuvakokemuksia Kamomilla sheavoiteesta Saaren Taian sivuilta!

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Kamomilla sheavoide

Saaren Taika sheavoiteet ovat vedetöntä ja säilöntäaineetonta tuorekosmetiikkaa, jota valmistetaan huolellisena käsityönä, erittäin pieniessä erissä Salon Perniössä.
Ensimmäinen ihonhoitotuotteemme oli luonnollinen ja vegaaninen Kamomilla sheavoide.

Tämän kutinaa nopeasti hillitsevän voiteen kehitin kädessäni vuosikymmeniä vaivanneeseen ekseema ihottumaan joka pahimmillaan vaikeutti arkeani merkittävästi!

Blogissani lisää atooppisesta ihottumastani sekä sen hoidosta:

ATOOPPINEN EKSEEMA KÄSI-IHOTTUMA KUNTOON 5 PÄIVÄSSÄ!

MITEN SAIN KUIVAN JA REAGOIVAN ATOOPPISEN IHONI OIREETTOMAKSI?

MIKSI SAAREN TAIKA IHONHOITOTUOTTEET OVAT PARASTA LUONNONKOSMETIIKKAA?

IHON KUIVAHARJAUS – MIKSI SINUN PITÄISI ALOITTAA HETI

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

ARKENI ASTMAATIKKONA, ASTMAATIKOILLE SOPIVAT PESUAINEET

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 803 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

Syksyinen hemmotteluhetki kotona

Haluatko hemmotella itseäsi ja kumppaniasi/kaveriasi kotona, lue vinkit!

Syksy on täydellistä aikaa pysähtyä, rentoutua ja hemmotella itseään ja läheisiään. Kun ulkona tuulee ja sataa, mikä olisikaan parempaa kuin sytyttää kynttilöitä, laittaa rentouttavaa musiikkia soimaan ja nauttia spa-hetkestä oman kodin lämmössä.

Saaren Taian legendaarinen Teepuushampoo nyt nestemäisenä & alekoodi!

Koska oma elämäni olisi todella hirvittävää puolessa päivässä rasvoittuvien hiusteni ja kutisevan päänahkani kanssa, ilman kehittämääni Teepuu palashampoota, olen 100% vakuuttunut, että tämä uusi nestemäinen Teepuu shampoo tulee olemaan paras ja ikiaikainen suosikkini for ever!

Kesän 2023 suosituimmat postaukset

Kesä 2023 oli täynnä unohtumattomia hetkiä, ja blogini heijasteli tätä innostusta. Nyt, kun syksy on saapunumassa ja kesä on jäämässä taakse, on täydellinen aika katsahtaa taaksepäin ja muistella niitä postauksia, jotka keräsivät eniten huomiota ja inspiroivat lukijoitani.

%d bloggaajaa tykkää tästä: