Atooppinen ihottuma silmäluomessa räjähti pinsettien käytöstä

Atooppinen ihottuma silmäluomessa räjähti pinsettien käytöstä
Katso blogistani miten sain räjähtäneen ihottuman silmäluomessani rauhoittumaan yhdessä päivässä! Seuraavana aamuna heräsin ja tunsin silmäluomessani kutinaa ja jotakin karheaa. Parin päivän kuluttua silmäluomeni kuitenkin näytti jo aika hurjalta, kutina oli äitynyt todella voimakkaaksi ja luomi oli kipeä ja turvoksissa. Onneksi apu oli lähellä: Saaren Taika Kamomilla sheavoide. 1 päivä voiteen käytön jälkeen silmäluomeni on jo todella hyvä, turvotus on kadonnut, eikä kutinaa tai punoitustakaan enää juurikaan ole!

Atooppinen ekseema ihottumani yhdessä nikkeliallergian kanssa

Moikka moi ihana lukijani!

Jos olet seurannut blogiani tai minua yritykseni Saaren Taika kautta, tiedätkin, että olen koko ikäni kärsinyt atooppisesta ihosta ja ekseema ihottumista. Kärsin myös nikkeliallergiasta, joka vakavimmin oireili minulle asennettujen Essure ehkäisyimplanttien kanssa, kun lääkäri “unohti” mainita, että implantit sisältävät pienen määrän nikkeliä. Essuret on sittemmin saatu osittain poistettua, joiden vuoksi minua on vatsan alueelta operoitu nyt muistaakseni 4 kertaa.

Rikkinäiset pinsetit

Nypin tuossa kulmakarvojani eräänä iltana pinseteillä, joiden tunsin olevan hieman “raapivat”, eli olen saattanut pinsetin kärjellä koittaa avata pientä ruuvia jostakin, ja kärki on siitä vahingoittunut ja pinsettien kärjen pinta päässyt vaurioitumaan. En ajatellut asiaa sen enempää, vaan jatkoin nyppimistä, olinhan hyvään vauhtiin siinä päässyt 😀

Seuraavana aamuna heräsin ja tunsin silmäluomessani kutinaa ja jotakin karheaa. En aluksi osannut yhdistää asioita keskenään, vaan ajattelin, että karheus johtuu kuivasta atooppisesta ihostani tai jonkun heinän tms. kukinnasta, ja jatkoin normaaleja juttujani.

Parin päivän kuluttua silmäluomeni kuitenkin näytti jo aika hurjalta, kutina oli äitynyt todella voimakkaaksi ja luomi oli kipeä ja turvoksissa.

atooppinen ekseema ihottuma silmäluomessa
atooppinen ekseema ihottuma silmäluomessa

Atooppinen ekseema ihottuman hoitoon Saaren Taika Kamomilla sheavoidetta

Onneksi apu oli lähellä ja harmittaa etten heti ollut tajunnut voidetta luomeeni käyttää, nimittäin Saaren Taika Kamomilla sheavoide, jonka olen kädessäni olevaan atooppiseen ekseema ihottumaan alun alkaen kehittänytkin. Yhdessä voiteen kanssa käytin myös uutta Saaren Taika Keramidi boosteria kasvoilleni muun ihonhoitorutiinini yhteydessä.

1 päivä voiteen käytön jälkeen silmäluomeni on jo todella hyvä, turvotus on kadonnut, eikä kutinaa tai punoitustakaan enää juurikaan ole!

Kamomilla sheavoiteesta on moni muukin atooppisesta ihottumasta ja atooppisesta ihosta kärsivä saanut avun, katso kuvakokemuksia Kamomilla sheavoiteesta Saaren Taian sivuilta!

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Kamomilla sheavoide

Saaren Taika sheavoiteet ovat vedetöntä ja säilöntäaineetonta tuorekosmetiikkaa, jota valmistetaan huolellisena käsityönä, erittäin pieniessä erissä Salon Perniössä.
Ensimmäinen ihonhoitotuotteemme oli luonnollinen ja vegaaninen Kamomilla sheavoide.

Tämän kutinaa nopeasti hillitsevän voiteen kehitin kädessäni vuosikymmeniä vaivanneeseen ekseema ihottumaan joka pahimmillaan vaikeutti arkeani merkittävästi!

Blogissani lisää atooppisesta ihottumastani sekä sen hoidosta:

ATOOPPINEN EKSEEMA KÄSI-IHOTTUMA KUNTOON 5 PÄIVÄSSÄ!

MITEN SAIN KUIVAN JA REAGOIVAN ATOOPPISEN IHONI OIREETTOMAKSI?

MIKSI SAAREN TAIKA IHONHOITOTUOTTEET OVAT PARASTA LUONNONKOSMETIIKKAA?

IHON KUIVAHARJAUS – MIKSI SINUN PITÄISI ALOITTAA HETI

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

ARKENI ASTMAATIKKONA, ASTMAATIKOILLE SOPIVAT PESUAINEET

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.