Atooppinen ekseema käsi-ihottuma kuntoon 5 päivässä!

Atooppinen ekseema käsi-ihottuma kuntoon 5 päivässä!

Atooppisen ihon paras hoito

Jos kärsit kuivasta tai atooppisesta ihosta, ekseemasta tai käsi-ihottumasta niin lue tämä. Kerron sulle parhaimman ja nopean avun ihosi hoitoon ja mikä parasta, ilman keinotekoisia kemikaaleja!

Mikäli olet uusi lukija, niin kerrottakoon, että olen aikoinani kehittänyt nämä pian mainittavat tuotteet juurikin oman herkästi reagoivan, atooppisen ja ihottumaisen ihoni helpotukseksi ja siihen nämä tuotteet parhaiten toimivatkin, todisteena siitä on tuhannet ja taas tuhannet palautteet, joita myös muut käyttäjät ovat näistä jättäneet.

Tein taannoi ihmiskokeen itselläni ja jätin tahallisesti muutamaksi viikoksi kummatkin pois käytöstä käteni ihottuman hoidossa.

Käsi menikin nopeasti aika pahaan kuntoon, mutta vain viidessä päivässä vereslihalla ollut iho oli jälleen ehjä, kun käytin käsienpesuun Teepuusaippuaa ja aamuin illoin Kamomilla Sheavoidetta! 

kamomilla sheavoide ja teepuusaippua

Vaikea atooppinen ekseema-ihottuma

Sain synnyinlahjana liki 50 vuotta sitten ihon, joka on kuiva ja atooppinen, ja joka reagoi helposti lähes kaikkeen, oli se sitten perunan kuorimisesta irtoavan tärkkelyksen- tai vääränlaisen vaatteen aiheuttama kutina, kuivuminen ja ihottuma.

Ihottumaani on koitettu vuosien mittaan hoitaa luultavasti kaikella mitä hoidoksi voi ajatella. On ollut poissulkevaa ruokavaliota, jolloin söin vain vuohenmaitoa sekä monet eri kortisonihoidot.

Ihottuma alueilleni on levitetty milloin mitäkin ja niitä on haudottu ja voideltu, ja kerran lääkäri jopa liimasi tekoihon ihottumani päälle todella kirvelevällä iholiimalla ja sen piti muka parantaa ihoni.

No, kuten arvata saattaa, mikään konsti tai lääke ei auttanut, mutta netin yleistyttyä aloin itse etsimään tietoa ja helpotusta, joka sitten lopulta Saaren Taika -tuotemerkin synnyttyä tuli!

Atooppinen käsi ekseema ihottuma

Kännykkäkamerat eivät olleet vielä yleistyneet silloin, kun atooppinen käsi-ihottumani on ollut pahimmillaan, mutta on ollut aikoja, kun koko kämmeneni alueelta on ihokerrokset raavittu ja kuoriutuneet pois ja koko kämmen on täysin vereslihalla.

Atooppinen käsi ekseema ihottuma

Ihottuma on haitannut nukkumista, sillä heräsin joka yö raapimaan kutiavaa kättäni, johon koitin keksiä sellaisen konstin, että rasvasin käteni yöksi apteekin sinkkivoiteella tai kortisonilla, jonka päälle laitoin puuvillahansikkaan, jonka päälle laitoin kumihanskan, jonka teippasin ranteesta tiukasta, jotten saisi raavittua ihottumaani yöllä.

Ihottumani haittasi arkeani, sillä en voinut tiskata, en siivota kunnolla, ei kuoria perunoita, en kutoa, enkä tehdä oikeastaan mitään sillä kädellä, jossa ihottuma silloin oli.

Ihottumani oli atooppisen ekseemaihottuman tyyppillistä lajia, pienenä lapsena se oli taipeissa, selässä, kasvoissa, silmäluomissa jne ja aikuisempana se vaelsi kaulalta sormiin ja ranteisiin, ja kämmeneen. 

Teepuusaippua ja sheavoide helpottaa atooppisen ihottuman oireita

Kun Saaren Taika -tuotemerkki syntyi vuonna 2017, olivat ensimmäiset kehittämäni ihonhoitotuotteet puhtaasti ja itsekkäästi omaan tarpeeseeni. Olin jo vuosia hoitanut käsi-ihottumaani silloin ranskasta tilaamallani sheavoiteella ja Saksasta tilaamallani teepuusaippualla, tällaisia, kun ei siihen aikaan täältä Suomesta löytynyt.

Apu omaan ihottumaani ei vain ollut riittävä, ja siltä ajalta on nämä vähän paremmassa kunnossa olevat käsi-ihottuman kuvat, eli olin saanut edellä mainituilla tuotteilla ihoni jo huomattavasti parempaan kuntoon, kuin kortisoneilla, mutta silti ihottuma säilyi ja ajoittain myös paheni.

atooppinen käsi ihottuma

Saaren Taika Teepuusaippua on ihoa rauhoittava, 100% luonnollinen apu ihottumaani

Ulkomailta tilaamani teepuusaippua sisälsi luultavasti aimo määrän myös keinotekoisia kemikaaleja ja luultavasti niiden vuoksi ihottumani ei kunnolla lähtenytkään paranemaan.

Lopullisesti sain avun itse kehittämälläni, täysin luonnollisella ja juuri ihon rauhoittamista ajatellen valituista ainesosista valmistetulla Saaren Taika Teepuusaippualla, ja Kamomilla Sheavoiteella.

Tulokset ovat myös olleet pysyviä siitepölyn, lian tai stressin aikaansaamia kutinoita lukuunottamatta. Ihoni on kuitenkin nyt 95% ajasta ehjä ja jos kutinaa ilmenee, se lähtee välittömästi pois kun sivelen Kamomilla Sheavoidetta kutisevalle alueelle!

atooppinen käsi-ihottuma parantunut

Luonnollinen Kamomilla Sheavoide pysäyttää atooppisen ihottuman kutinan sekunneissa

Saaren Taika -tuotemerkin synnyttyä oli Kamomilla Sheavoide ensimmäinen kehittämäni ihonhoitotuote. Sen ainesosat on puhtaasti valittu ihon paraneminen ja kutinan rauhoittaminen mielessä ja siihen se toimiikin luvatusti. 

Saaren Taika Kamomilla Sheavoide on nopea apu lähes mihin tahansa kutinaa aiheuttavaan oireeseen, oli se sitten ihottuma, nokkosenpisto tai ötökänpurema!

Itselläni Kamomilla Sheavoide tehoaa kutinaan sekunnaissa ja parasta tässä voiteessa on, että tämän käytöllä ei ole samanlaisia rajoituksia, kuten esimerkiksi kortisoneilla!

Voin siis levittää voidetta vaikka 20 kertaa päivässä, jos on tarpeen. Yleensä kuitenkin aamuin illoin riittää ja joskus saatan laittaa myös päivän kuluessa tai käsienpesun jälkeen pitkin päivää.

Jos siis kärsit atooppisesta ihosta, atooppisesta ihottumasta tai ekseemaihottumasta ja haluat kokeilla luonnollista hoitoa ihollesi, niin suosittelen kokeilemaan Saaren Taika Teepuusaippuaa ja Kamomilla Sheavoidetta. 

Myös tuhannet asiakkaamme ovat saaneet niistä avun!

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Ja mikäli olet kokeillut jonkun muun merkin teepuusaippuaa, tuloksetta, niin sitä paremmalla syyllä kokeile vielä Saaren Taikaa, kymmenet asiakkaamme ovat nimittäin kertoneet, että kaikki teepuusaippuat eivät toki ole yhtä siedettyjä ja tehokkaita kuin Saaren Taika, vaan jotkut toiset teepuusaippuat ovat jopa pahentaneet oireita.

Mikä on atooppinen ihottuma (ekseema)?

Atooppinen ihottuma eli atooppinen ekseema on pitkäaikainen, kutiseva, tulehduksellinen ihosairaus, johon liittyy toistuvia pahenemisvaiheita. Atooppista ihottumaa sairastavan iho on yleensä kuiva, vaikkei ihottumaa aina näkyisikään. Tällöin voidaan puhua atooppisesta ihosta.

Atooppisesta ihottumasta käytetään myös nimityksiä atooppinen ekseema, atooppinen dermatiitti, atooppinen taiveihottuma, taiveihottuma ja maitorupi. Alle 1-vuotias, joilla on keskivaikea tai vaikea atooppinen ihottuma, saattaa olla myös allerginen jollekin ruoka-aineelle (esimerkiksi lehmänmaidolle, viljalle tai kananmunalle).

Atooppisen ihottuman oireet

Atooppinen ihottuma ilmaantuu tavallisesti vauvaiässä, rauhoittuu usein lapsuusvuosien kuluessa, mutta voi palata uudelleen aikuisiässä. Atooppista ihottumaa kutsutaan imeväisikäisillä myös maitoruveksi, vaikka maidolla on harvoin tekemistä oireilun kanssa. Leikki- ja kouluikäisillä ihottuma painottuu taiveihottuma-nimityksensä mukaisesti taipeisiin, ja aikuisilla pään ja ylävartalon alueelle. Myös kädet ovat yksi atooppisen ihottuman tyyppipaikoista.

Suurimmalla osalla atooppinen ihottuma on lieväoireinen ja sen ennuste on hyvä. Monilla oireet pahenevat talvikaudella ja lievittyvät kesällä. Atooppiselle ihottumalle tyypillistä on ajoittaiset ja usein yllättävät pahenemisvaiheet.

Pienimmillä lapsilla, pääosin alle 1-vuotiailla, hankalien oireiden taustalla pahentavana tekijänä voi olla ruoka-allergia. Muissa ikäryhmissä ruoka-allergia pahentava tekijänä on harvinaista.

Atooppinen iho on kuiva ja kutiseva, ja ihottuma-alueilla on punoitusta, karheutta ja iho voi olla pinnasta rikki. Jatkuvan raapimisen seurauksena iho voi paksuuntua eli jäkälöityä. Ihottuma ja siihen liittyvä kutina haittaavat yöunta ja voivat yleisimminkin heikentää elämänlaatua.

Pikkulapsilla atooppinen ihottuma oireilee yleensä poskilla, raajoissa ja taipeissa. Se voi esiintyä myös tarkkarajaisina paksuina läiskinä eli ns. läiskä- eli kolikkoihottuma. Vanhemmilla lapsilla oireet painottuvat taipeisiin.

Atooppisen ihon ja atooppisen ihottuman hoito kotona

Saaren Taika blogissa on hyvät vinkit atooppisen ihon ja atooppisen ihottuman hoitoon kotikonstein, jotka kannattaa käydä lukemassa.

Atooppisen ihon hoidossa tärkeintä on muistaa tehokas kosteutus, jolla saadaan atooppisen ihon pintakerrosta huollettua. Tämä auttaa ihoa säilyttämään kosteutensa sekä suojautumaan tulehduksilta ja infektioilta. Kosteutettu iho ennaltaehkäisee kutinan ja ihottuman syntymistä.

Atooppista, herkkää ja kuivaa ihoa tulee pestä. Älä siis välttele saippuaa turhaan sillä päivän mittaan ihon pintaan kertyneet ilmansaasteet, lika ja hiki ovat yhtälailla haitaksi ihollesi.

Pese siis kuivaakin ihoa säännöllisesti, mutta valitse kuivalle iholle sopiva saippua, kuten jokin ihoa kosteuttavista Saaren Taika Suolasaippuoista tai Aloe Veraa sisältävä nestemäinen teepuusaippua.

Lähteet: 1, 2