Tervehdys arvoisa lukijani!

Minä-tyttö se olen saanutkin tässä sairastella jo monta viikkoa! Ensin se tyräleikkaus huhtikuun alussa, jossa tähystyksenä vatsaani asennettiin 20x15cm verkko ja korjattiin 2 arpityrää. Sehän oli juuri ehtinyt parantua, kun reippailin puutarhassa betonilaattoja nostellen ja loukkasin selkäni! Se olikin ajoittain niin kipeä, että jouduin ottamaan 10mg Targiniqia 1g Panadolin kera.

Lääkärissä ei selvinnyt mitään, mutta sain kipupiikin ja rentouttavan perskankkuihin. Seuraavana päivänä nousi illalla kuume äkisti ja kipusi heti illan mittaan jo päälle 38 ja yöllä kolmen aikaan Panadolista huolimatta kuume kipusi 40.1 asteeseen. Minullahan normaalilämpö on 35.5 eli tuo oli minulle jo hyvin korkea kuume!

Soittelin yöllä päivystykseen, sillä minulla on ollut todella voimakasta päänsärkyä ja niskakipua n. viikon verran johon ei ole myöskään auttanut särkylääkkeet. Päivystyksestä pyydettiin tulemaan heti aamuksi labraan ja lääkärille.

Mitään ei selvinnyt sielläkään vaikka vietimmekin siellä koko aamun ja aamupäivän. Labrassa katsottiin toki kaikki normaalit arvot ja niiden lisäksi myyräkuume ja borrelioosi. Tulehdus- ja maksa-arvot ovat koholla. Maksa-arvot mulla on ollut koholla siitä lähtien, kun olen elänyt elämäni heroiinivaiheen ja käynyt läpi interferonihoidon. Toki myös ylipaino vaikuttaa arvoihin. Tulehdusarvojen nousulle ei löytynyt vielä syytä, mutta lienee syytä mainita, että minulla on ollut tyräleikkauksen jäljiltä voimakasta oikean reiden puutumista aina seistessä tai selällään maatessa. Joskus herään yöllä niin kovaan reisikipuun, että tuntuu kuin sen päälle olisi kaadettu bensaa ja sytytetty tuleen. Samaan aikaan reisi on kylmä ja tunnoton.

Näiden lisäksi mua on oksettanut ajoittain 🙁

Myyräkuumeen ja borrelioosin tulokset tulee vasta ensi viikolla, jolloin lääkäri soittaa uudelleen. Itse en ole huomannut punkkia itsessäni, eikä myöskään näy mitään puremajälkeä saati rinkulaa. Rinkula tosin tulee vain n. 50% punkin puremista, eli sen puuttuminen ei periaatteessa todista yhtään mitään.

Myrkytön ja luonnollinen Punkkisuihkeemme on lisäksi toistaiseksi vaikuttanut tehokkaalta eikä kessään; ihmisessä tai koirassa ole näkynyt punkkeja jos ainetta on muistettu suihkuttaa 🙂

Nyt sitä siis ollaan toipilaana täällä taasen ja tämä toimettomuus ja vajaakuntoisuus alkaa pikkuhiljaa hieman lievästi sanottuna NYPPIMÄÄN!

Kotimatkalla sairaalasta näimme kotimme viereisellä pellolla tutun kurkipariskuntamme 🙂 Vielä ei näkynyt poikasia..

Kuva on muuten kuvattu auton ikkunasta One Plus 7 Pro kännykällä, jonka zuumi vaikuttaisi huomattavasti laadukkaammalta kuin tänään vaihdossa liikkeeseen jättämäni Huawei Mate 20 Pron!

Alta pääset muuten shoppaamaan Saaren Taika Shopin suosikkeja kätevästi vaikka suoraan täältä blogista 🙂

Voit myös siirtyä Saaren Taika Shoppiin ostoksille tästä linkistä:
https://shop.saarentaika.com/

Kiitos, että luit 🙂 Ja ihanaa viikonloppua!