Aivosumu ja vajaa työkyky

Aivosumu ja vajaa työkyky
Huomaan, että en reagoi puheeseen, en näe, en kuule mitä ympärilläni tapahtuu. Lähimuistini ei toimi. Tuntuu kun en saisi mitään aikaiseksi ja vaan tuijotan tyhjyyteen, vaikka robotinomaisesti olen kuitenkin jotain töitäni tehnyt.

Huh, miten tätäkin aihetta aloittaisi?

.

.

.

Viime viikon lauantaina kävimme katsomassa erästä mökkiä hieman kauempana ja jotenkin sen jälkeen olen ollut koko viikon sumussa. Aivosumussa.

En tiedä oliko se jo alkanut lomamme paluusta, jolloin käytännössä seuraavana “tyhjänä” päivänä oli juhannusjuhlamme mökillä perheen ja läheisten kanssa ja siitä suoraan lapsenlapset jäivät viikonlopuksi meille.

Siitä heti seuraavana päivänä sitten se mökin katsominen, tarjouksien laitto ees ja taas ja siinä samassa jännittyneessä tilassa sitten yritin parhaani ukaan hoitaa myös työasioita.

Niistä en sitten mustakaan mitään. En muista minä päivänä äitini oli tekemässä pyykkietikkaa ja olenkon tavannut häntä edes koko päivänä ja jos olen, niin  itä olemme puhuneet, ei mitään tietoa.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Miehelleni olen ollut kireä kuin viulun kieli ja yhtenä päivänä jo vallan itkinkin tätä kuormitusta. Aikaisemmin, masennuksesta kärsiessäni, olin pyhittänyt itselleni sunnuntait vapaaksi kaikesta. Toisinaan en edes vaihtanut yöpukua päältäni, vaan lutjustelin yökkäreissä koko sunnuntain tekemättä mitään.

Nykyään sellainen harvoin on mahdollista ja ehkäpä tämän palautumispäivän puuttuminen on saanut aivoni ylikuormittuneeseen tilaan, jossa ne pikkuhiljaa taitavat sammuttaa itsensä?

Huomaan, että en reagoi puheeseen, en näe, en kuule mitä ympärilläni tapahtuu. Lähimuistini ei toimi. Tuntuu kun en saisi mitään aikaiseksi ja vaan tuijotan tyhjyyteen, vaikka robotinomaisesti olen kuitenkin jotain töitäni tehnyt.

Virheitä sattuu paljon

Tällä hetkellä minulle sattuu myös todella paljon aivan typeriä virheitä, kuten, että en ollut muistanut mainita HintaSuhina mainoksessamme, että HintaSuhina tuotteet ovat II-laatuisia ja siitä oli jo tullut Googleen huono palaute yritykselleni. 

Tuo oli nyt vain yksi esimerkki, mutta näitä on viime aikoina tapahtunut monia ja todella paljon tavalliseen verrattuna.

En koe olevani työkykyinen

En koe olevani tällä hetkellä edes sen vertaa työkykyinen, mitä olen ollut vaikkapa 2 vuotta sitten. Saaren Taian vauhti on vain kiihtynyt, on tullut paljon uusia tuotteita, paljon uutta henkilökuntaa; tällä hetkellä varastolla on jo niin paljon porukkaa, että itse en sinne enää pystykään edes menemään. En osallistu yhteiseen tekemiseen työntekijöiden kanssa, enkä ole enää edes työyhteisömme viestintäkanavassa.

Sähköpostien avaaminenkin vaatii jo beetasalpaajien popsimista vaikka työsähköpostiani onkin jo karsittu rankalla kädellä. Paljon on asioita mitä kukaan muu ei osaa, enkä itse pysty tällä hetkellä opettamaan 🙁

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Paljon on myös töitä, jotka minulla vaan lisääntyvät ja niihin on tällä hetkellä vaikeaa saada voimia.

Kiitos, että luit.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.