Aivosumu ja vajaa työkyky

Aivosumu ja vajaa työkyky
Huomaan, että en reagoi puheeseen, en näe, en kuule mitä ympärilläni tapahtuu. Lähimuistini ei toimi. Tuntuu kun en saisi mitään aikaiseksi ja vaan tuijotan tyhjyyteen, vaikka robotinomaisesti olen kuitenkin jotain töitäni tehnyt.

Huh, miten tätäkin aihetta aloittaisi?

.

.

.

Viime viikon lauantaina kävimme katsomassa erästä mökkiä hieman kauempana ja jotenkin sen jälkeen olen ollut koko viikon sumussa. Aivosumussa.

En tiedä oliko se jo alkanut lomamme paluusta, jolloin käytännössä seuraavana ”tyhjänä” päivänä oli juhannusjuhlamme mökillä perheen ja läheisten kanssa ja siitä suoraan lapsenlapset jäivät viikonlopuksi meille.

Siitä heti seuraavana päivänä sitten se mökin katsominen, tarjouksien laitto ees ja taas ja siinä samassa jännittyneessä tilassa sitten yritin parhaani ukaan hoitaa myös työasioita.

Niistä en sitten mustakaan mitään. En muista minä päivänä äitini oli tekemässä pyykkietikkaa ja olenkon tavannut häntä edes koko päivänä ja jos olen, niin  itä olemme puhuneet, ei mitään tietoa.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Miehelleni olen ollut kireä kuin viulun kieli ja yhtenä päivänä jo vallan itkinkin tätä kuormitusta. Aikaisemmin, masennuksesta kärsiessäni, olin pyhittänyt itselleni sunnuntait vapaaksi kaikesta. Toisinaan en edes vaihtanut yöpukua päältäni, vaan lutjustelin yökkäreissä koko sunnuntain tekemättä mitään.

Nykyään sellainen harvoin on mahdollista ja ehkäpä tämän palautumispäivän puuttuminen on saanut aivoni ylikuormittuneeseen tilaan, jossa ne pikkuhiljaa taitavat sammuttaa itsensä?

Huomaan, että en reagoi puheeseen, en näe, en kuule mitä ympärilläni tapahtuu. Lähimuistini ei toimi. Tuntuu kun en saisi mitään aikaiseksi ja vaan tuijotan tyhjyyteen, vaikka robotinomaisesti olen kuitenkin jotain töitäni tehnyt.

Virheitä sattuu paljon

Tällä hetkellä minulle sattuu myös todella paljon aivan typeriä virheitä, kuten, että en ollut muistanut mainita HintaSuhina mainoksessamme, että HintaSuhina tuotteet ovat II-laatuisia ja siitä oli jo tullut Googleen huono palaute yritykselleni. 

Tuo oli nyt vain yksi esimerkki, mutta näitä on viime aikoina tapahtunut monia ja todella paljon tavalliseen verrattuna.

En koe olevani työkykyinen

En koe olevani tällä hetkellä edes sen vertaa työkykyinen, mitä olen ollut vaikkapa 2 vuotta sitten. Saaren Taian vauhti on vain kiihtynyt, on tullut paljon uusia tuotteita, paljon uutta henkilökuntaa; tällä hetkellä varastolla on jo niin paljon porukkaa, että itse en sinne enää pystykään edes menemään. En osallistu yhteiseen tekemiseen työntekijöiden kanssa, enkä ole enää edes työyhteisömme viestintäkanavassa.

Sähköpostien avaaminenkin vaatii jo beetasalpaajien popsimista vaikka työsähköpostiani onkin jo karsittu rankalla kädellä. Paljon on asioita mitä kukaan muu ei osaa, enkä itse pysty tällä hetkellä opettamaan 🙁

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Paljon on myös töitä, jotka minulla vaan lisääntyvät ja niihin on tällä hetkellä vaikeaa saada voimia.

Kiitos, että luit.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 803 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

Syksyinen hemmotteluhetki kotona

Haluatko hemmotella itseäsi ja kumppaniasi/kaveriasi kotona, lue vinkit!

Syksy on täydellistä aikaa pysähtyä, rentoutua ja hemmotella itseään ja läheisiään. Kun ulkona tuulee ja sataa, mikä olisikaan parempaa kuin sytyttää kynttilöitä, laittaa rentouttavaa musiikkia soimaan ja nauttia spa-hetkestä oman kodin lämmössä.

Saaren Taian legendaarinen Teepuushampoo nyt nestemäisenä & alekoodi!

Koska oma elämäni olisi todella hirvittävää puolessa päivässä rasvoittuvien hiusteni ja kutisevan päänahkani kanssa, ilman kehittämääni Teepuu palashampoota, olen 100% vakuuttunut, että tämä uusi nestemäinen Teepuu shampoo tulee olemaan paras ja ikiaikainen suosikkini for ever!

Kesän 2023 suosituimmat postaukset

Kesä 2023 oli täynnä unohtumattomia hetkiä, ja blogini heijasteli tätä innostusta. Nyt, kun syksy on saapunumassa ja kesä on jäämässä taakse, on täydellinen aika katsahtaa taaksepäin ja muistella niitä postauksia, jotka keräsivät eniten huomiota ja inspiroivat lukijoitani.

%d bloggaajaa tykkää tästä: