Äitienpäivä, korona, robotti-imuri ja lapsenlapsi

Äitienpäivä, korona, robotti-imuri ja lapsenlapsi

Heipä hei arvoisa lukijani!
Ihmetteletkö outoa luettelomaista otsikkoani? No niin minäkin vähäsen, mutta koska tällä hetkellä ei riitä inspiraatio kirjoittaa jokaisesta otsikon aiheesta omaa blogikirjoitustaan, vaikka ne ehkä sellaiset ansaitsisivatkin, niinpä sivuan tässä yhdessä nyt kaikkea vähäsen 😀

Hommasimme jokin aika sitten Roomba robotti-imurin, sellaisen 399€ maksavan ja vaikka se ei ehkä ”älykkyydessään” ole huippuluokkaa, on siitä ollut mieletön apua vähän väsyneiden yrittäjien koiraperhe arjessa! Robotti imuroi aina kun itse olemme toisaalla, esim koirien ulkoillessa nostan keittiön tuolit pöydälle ja otan koirien pedit ulos tuulettumaan ja lasken robotin vapaaksi keittiöön imuroimaan.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Tänään olikin siis mitä mainioin äitienpäivä korona-karanteeneista huolimatta! Otin koirat ulos aurinkoon leikkimään ja jätin robotin imurimaan. Itse nostin jalat ylös ja nautin kevään lämmöstä!

Halppis robottina tuo ei ihan kaikken älykkäin tunnu olevan ja imurointi on enemmänkin mielipuolista ja epämääräistä rinkulaa ja siksakkia ajamista, kuin järjestelmällistä ees taas liikkumista, mutta toistaiseksi se on lopulta saanut huoneet kutakuinkin puhtaiksi ja siten helpottanut arkea kyllä ihan julmetusti! Luultavasti kirjoitan siitä vielä joskus lisää, mutta juuri nyt en jaksa.

Iltapäivällä käytiin kävelyllä Söderlångvikin kartanon mailla Kemiönsaaressa, siitäkin luultavasti oma kirjoituksensa joskus toiste.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Illalla näin myös pienen lapsenlapseni, ensimmäistä kertaa! Pikkuruinen tyttäreni Veera on saanut oman pienen vauvansa ja sain nähdä hänet täällä meidän pihalla aika läheltä <3 Syliin en uskaltanut vallitsevan koronatilanteen vuoksi häntä ottaa, mutta toivottavasti pian onnistuu sekin <3

Täydelliset pienet ihmiseni <3

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Kiitos, että luit 🙂