Heippa taas ihana lukijani!

Tänään on sitten virallisesti minun ja mieheni 5-vuotis juhlapäivä ja suunnitelmissa oli käydä Salossa silmätarkastuksessa, johon oli varattu aika sekä tukussa ja muutamia muita hankintoja hoitamassa, mutta suunnitelmiin tulikin muutos kun selkäni meni taas pahempaan kuntoon.

Loukkasin selkäni tuossa sunnuntaina nostaessani betonilaattoja ja ajoittain se on ollut niin kipeä ettei oikeastaan ole pystynyt kunnolla kävelemään eikä nousemaan. Tänään sitten olikin kipeimmillään heti loukkaamisen jälkeen ja oli vaikeuksia jopa veski käynnissä, joten ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin varata lääkäriaika. Tietenkin se sattui olemaan suunnilleen samaan aikaan kun olisi ollut se näöntarkastus.

Siinäpä olikin hyvä syy perua se, tosin olin jo ahdistuksissani päättänyt etten mene muutenkaan.

Varmaan oli taas liian monta sosiaalista juttua yhdelle päivälle ja näöntarkastus ahdisti aivan suunnattomasti. Olin jo keksinyt verukkeen, että kyseisessä paikassa ei ole sopivia kehyksiä, joten täytyy perua ja katsoa joku parempi paikka.

Tunne on tuttu nuoruudesta ja nyt tunnistan sen ahdistukseksi. Nuorempana luulin vain olevani ”hankala luonne”, kun usein tuli viime kädessä ”kiukuttelukohtauksia”, että en suostu menemään ”sinne tai tonne”.

No. Selkälekurista tuli piikit kankkuihin ja aamulla otettu kolmiosärkylääke yhdessä niiden kanssa sai olon aika väsyneeksi ja tokkuraiseksi. Pakko oli kuitenkin mennä asiat hoitamaan Saloon ja raaka-aineita ostamaan tukusta. Poliisilaitoksellakin piti käydä löytötavaraa kysymässä. Sitten olisi pitänyt vielä käydä pankissa ja toisessa silmälasiliikkeessä pokia valkkaamassa ja ruokaostoksilla ja puhelin vaihtamassa jne jne jne.

Mutta kun olet sosiaalisesti rajoittunut, niin kaikkea ei vain pysty kerralla. Niinpä jäi taas monta asiaa hoitamatta ja monta paikkaa käymättä, mutta tähän on jo totuttu meillä, koska näinhän se menee aina.

Käytiin kuitenkin lopuksi syömässä Ruukin Krouvissa, jonka lehtipihvi ei petä koskaan! Merelliset maisematkin ovat siellä ihan kelvolliset 💖