3 kauneuden kuumaa trendituotetta, jotka haluat käyttöösi!

3 kauneuden kuumaa trendituotetta, jotka haluat käyttöösi!

Kuumimmat nousevat kaunestrendit tällä hetkellä: Probioottiset tuotteet, luonnollinen ripsiväri ja metsämikrobi Ihonhoitotuotteet

Joko olet sivellyt ihollesi metsän mikrobeja tai ovatko luonnolliset ihonhoitotuotteet sinulle jo tuttuja? Entäs onko käytössäsi jo probioottiset tuotteet ja ihon mikrobiomin tasapaino on sinulle tuttua? Tässä artikkelissa kerron sinulle 3 kuuminta kauneuden trendiä, jossa haluat varmasti olla mukana! 

Probiottiset tuotteet

Probiootit ovat eläviä mikro-organismeja, jotka ovat hyödyllisiä terveydellemme. Vaikka ne ovat usein yhdistetty ruoansulatukseen, ne voivat myös olla hyödyllisiä ihon terveydelle. Probiootit auttavat tasapainottamaan ihon mikrobiomia, joka on iholla elävien mikro-organismien ekosysteemi. Tasapainoinen mikrobiomi auttaa ylläpitämään ihon terveyttä ja estää iho-ongelmien syntymistä.

LUE MYÖS: Mikä on ihon mikrobiomi ja miten se vaikuttaa ihmisen terveyteen?

Probioottiset puhdistustuotteet ovat hyvä esimerkki probioottien hyödyntämisestä. Nämä tuotteet sisältävät probiootteja, jotka auttavat ylläpitämään hyvää bakteeritasapainoa ja irroittamaan likaa. 

Tutkimusten mukaan kaupunkilaistunutta ihmiskuntaa uhkaa kroonistuneet sairaudet, kuten astma, allergiat, immuunihäiriöt ja monet muut, jotka saattavat kaikki johtua liian puhtaasta elinympäristöstä ja luontokosketuksen puutteesta. ⁠

Probioottisilla tuotteilla autamme ihoamme luomaan hyville mikrobeille otolliset elinolosuhteet, jolloin ihollamme vallitsee hyvä mikrobiomin tasapaino, eikä haitallisille, iho-oireita aiheuttaville bakteereille jää elintilaa.

Saaren Taika Shopista löytyy mm. probioottinen astianpesuaine sekä probioottinen pyykinpesuaine

”Tehokas joka astian aine. Pieni määrä irroittta vaikeimmatkin liat. Niin kotiin kuin mökille ja oiva tulijaislahja kyläilyyn.”

”Todella hyvä astianpesuaine, kuivuneitakaan tiskejä ei tarvi kauaa hinkata toisin kuin markettituotteita käyttäessä. Ja tosi hyvä siinäkin mielessä kun ei kirvele käsiä ja silmiä tiskatessa.”

”Ihanan pehmeä koostumus,joka pesee astiat puhtaiksi.Myös työpöydät puhdistuvat hyvin.En vaihtaisi toiseen tuotteeseen!”

”Erittäin hyvä ja melko riittoisa pyykinpesuneste lapsiperheelle. Itse olen käyttänyt nyt tuotetta reilun vuoden, kun lapsen iho on reagoinut voimakkaampiin pesunesteisiin. Vaatteet tulevat puhtaaksi ilman vahvoja tuoksuja ja lapsen iho voi hyvin. Voin suositella!”

”Parempaa jälkeä kuin perinteisillä pesuaineilla. Pesutulosta korostaa pyykkietikka. Suosittelen yhdistelmää käytettäväksi. Samalla suojelemme ympäristöämme.”

”Mahtava. Pyykistä tulee puhdasta , mikään ei ole ollut tähän mennessä tuoksuton. Nyt on. Käsienpesulla pessyt myös ja niin pieni määrä riittää. Koirien kurapuvut ja viime talven talvivaatteet (jotka tuoksui vaikka oli pesty) pistettiin samaan koneeseen ja huuhteluaineeksi Piparminttu pyykkietikka. Oij hurmistus❤️ ei muuten enään tuoksu ja puhdasta tuli.”

Luonnollinen ripsiväri

Luonnonkosmetiikka on toinen merkittävä trendi kauneusalalla. Yksi tällainen tuote on luonnollinen ripsiväri, joka on valmistettu luonnollisista ainesosista, ja joka on suunniteltu olemaan hellävaraisempi silmille. Esimerkiksi Saaren Taika Ecolution probioottinen 3in1 ripsiväri on saanut hyvää palautetta sen suorituskyvystä ja puhtaista ainesosista.

”Ripsiväri kiinnittyy erittäin hyvin ja pysyy koko päivän, ei myöskään paakkuunnu eikä aiheuttanut minulle (allergikko) mitään ongelmia. Suosittelen käyttöön.”

”Ihan must! Olen meikannut 13-vuotiaasta. Vuosien kuluessa olen allergisoitunut milloin millekin, esim. parabeeneille, propylenglykolille jne. En enää meikkaa usein, mutta niin tehdessäni haluan myös käyttää ripsiväriä. Sopivan löytäminen on nyt ollut hankalaa. Yhtä merkkiä käytin vuosia, kunnes se ei enää sopinut. Etsintä alkoi. Aina vähän aikaa joku ja taas silmät itkivät, luomet ärtyivät, turposivat ja punoittivat. Nyt olen useampia kertoja käyttänyt tätä ja olen tyytyväinen. Ripsari pysyy hyvin ja lähtee helposti pesemällä pois. Oireita ei ole tullut. Saan taas meikattua silmät!

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Metsämikrobi Ihonhoitotuotteet

Metsämikrobi ihonhoitotuotteet ovat uusi ja kiinnostava trendi kosmetiikkateollisuudessa. Nämä tuotteet sisältävät metsästä peräisin olevia mikrobeja, jotka auttavat parantamaan ihon terveyttä ja ulkonäköä​​. Metsämikrobi ihonhoitotuotteet ovat täysin luonnollisia, ja ne luovat iholle ympäristön, jossa hyödylliset ja terveydellemme olennaiset mikrobit viihtyvät.

Metsämikrobi-kosmetiikka  on saanut paljon huomiota maailmalla sen potentiaalisten hyötyjen vuoksi iholle. Metsämikrobi-kosmetiikka perustuu ajatukseen, että ihon mikrobiomi (eli iholla elävät mikrobit) on tärkeä ihon terveydelle, ja sen tasapainon ylläpitäminen voi auttaa ylläpitämään ihon terveyttä ja kauneutta.

LUE MYÖS: Metsämikrobi kosmetiikan käyttö ihonhoidossa

Voidedeodorantti hajusteeton Metsämikrobi:
”Kainaloiden ärtynyt iho on rauhoittunut. Levittyy hyvin ja tuoksuttomuus on hyvä juttu! Kesää odotellessa, riittääkö pitämään hienhajun loitolla, nyt hikiliikunnassa ainakin on ollut riittävä.”

”Tuoksuttomuus iso plussa. Kainaloiden iho voi paljon paremmin otettuani tämän käyttöön.”

Metsämikrobivoide, hajusteeton:

”Todella ihana tuote! Tässä voiteessa on tosi ihana metsäinen tuoksu, ei liian vahva tuoksu. Näin migreenikkona en kestä käytä voimakkaita hajuja. Aluksi en meinannu saada irti voiteesta, kunnes maltoin lämmittää voidetta nii leviää tosi kivasti iholle. Mulla on käsien pesun jäljiltä melko karheat kädet, nii tää kivasti kosteuttaa käsiä. 🙂 jättää ihon mukavan pehmeän tuntuiseksi! Mulla on ranteessa kellon jäljiltä jonkinlaista ihottumaa, nii tuntuu rauhoittavan aluetta.”

”Taaperon punoittava suunympärystä parani yhdessä päivässä Saaren Taika Metsämikrobivoiteella!”